Fins al pròxim dimenge, 9 de setembre, la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura mantindrà obertes les inscripcions per a aparéixer en el ‘Catàleg de la Música Valenciana‘. Aquest catàleg suposarà un complet recull, en quatre volums, de les propostes artístiques dels grups i solistes valencians.

Els músics valencians poden inscriure’s en línia per a aparéixer, en els volums de jazz, pop-rock i música tradicional. El primer volum del catàleg, dedicat a la música clàssica i culta, ja es va publicar el passat mes d’abril i es va presentar a Rotterdam coincidint amb la celebració de la fira ‘Classic & Next’.

El ‘Catàleg de la Música Valenciana’ pretén la difusió dels espectacles creats pels músics i grups valencians en les diferents fires especialitzades, així com mostrar l’ampli ventall de propostes musicals creades pels professionals del territori.

Els quatre volums del catàleg estaran disponibles en valencià, castellà i anglés, i es presentaran físicament en la Fira Valenciana de la Música Trovam Pro Weekend, que tindrà lloc a Castelló del 8 a l’11 de novembre. El ‘Catàleg de la Música Valenciana’ també estarà disponible en la seua versió digital al web de l’Institut Valencià de Cultura.

Els grups deuran incloure tota la informació de les propostes, en castellà o valencià, i fotografies amb bona resolució.
Les inscripcions per a aparéixer en el catàleg poden fer-se des de l’enllaç següent: Inscripcions per al catàleg.

Aquest catàleg inclourà propostes que les formacions puguen interpretar en la temporada 2018/19 que es portaran a diferents fires musicals. Cada agrupació o solista pot presentar fins a 3 espectacles diferents. Les fotografies presentades han de ser de bona qualitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment