Aquest cap de setmana, Bétera comptarà amb un cap de setmana ple d’esdeveniments de diversa temàtica. Així, aquest divendres, 7 de setembre, l’Espai Cívic i Cultural l’Ateneu de la localitat acollirà una nova exposició de pintura.

La inauguració d’aquesta mostra tindrà lloc a les instal·lacions d’aquesta associació (plaça del Mercat, 5) a les 20.00 hores.
Aquesta mostra és ‘Mirant la diversitat: el paisatge‘. L’autor d’aquesta obra és Bernardo Cortés Miró, soci de l’Ateneu del municipi i membre de la companyia teatral, resident en aquesta ubicació Zorongo Teatre.

L’exposició dóna a conéixer una col·lecció de paisatges diversos: marines, mirades al poble, recerca de boscos, tots pintats amb la tècnica de l’oli.

Bernardo Cortés intenta, a través del color i de la textura dels seus quadres, fer disfrutar a l’espectador de les diferents tonalitats que li donen vida pròpia al territori més pròxim que envolta la mirada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment