Queda una setmana perquè arribe l’onzena Fira de Comerç de Bétera. Aquesta se celebrarà del 14 al 16 de setembre. Cal recordar que aquesta iniciativa comercial estava prevista per al primer cap de setmana de juny, però a causa de les prediccions de fortes tempestes es va ajornar per evitar possibles danys materials, en cas de pluja.

L’esdeveniment tindrà lloc al recinte de l’Albereda. Una vegada més, està organitzat conjuntament per la Regidoria municipal de Comerç-Afic i l’Associació de Comerciants del municipi.

La finalitat principal d’aquesta fira, és contribuir en la promoció, dinamització i potenciació del sector comercial de la localitat i per a donar a conéixer els establiments comercials i de serveis a veïns i visitants.
Hui hem pogut conéixer les el nombre de comerços locals participants en aquest esdeveniment i les activitats que es desenvoluparan al llarg de les tres jornades en el recinte firal.

Així, seran 30 els establiments del municipi que amb un estand mostraran les seues novetats i propostes. A més, hi hauran exhibicions i demostracions a l’escenari ubicat a l’esplanada per a l’ocasió. D’altra banda, la regidoria de Turisme, la de Comerç, l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants de Bétera també tindran representació amb una carpa per a ells.

Els horaris de la Fira seran els següents:

-Divendres 14 de setembre de 18.00 a 22.00 hores. (Inauguració oficial al voltant de les 19.00 hores).

-Dissabte 15 de setembre d’11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 22.00 hores.

-Diumenge 16 de setembre d’11.00 a 14.00 hores.

Als cartells es poden veure les activitats i els comerços participants.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment