Les Falles de Bétera ja han iniciat de nou les seues activitat, després de les Festes d’Agost. Així, demà dissabte tindrà lloc la celebració del ja tradicional Concurs de Paelles Faller, organitzat per la Junta Local Fallera. Una cita ineludible per a falleres, fallers, veïnes i veïns del municipi, la qual es portarà a terme a les mítiques Coves de Mallorca. En definitiva, un acte de germanor.

Però a més a més, aquest no serà l’únic esdeveniment que les falles de la localitat celebren aquest mes de setembre. Doncs, dissabte 22 de setembre serà el moment per a l’acomiadament de les Falleres Majors 2018 del municipi, Andrea Peinado i Luisa Motilla. Així mateix, es procedirà a la proclamació de les Falleres Majors 2019 i les seues respectives Corts d’Honor.

L’acte serà al Saló de Plens del Castell de la localitat. A les 19.15 hores es realitzarà la recepció, per a dinar inici cap a les 19.30 hores. Seguidament, al voltant de les 22.00 hores, arribarà el tradicional sopar d’acomiadament dels representants de les Falles 2018. Els tickets per al sopar ja estan a la venda als casals per 26 € els adults i a 9 € els infantils.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment