Hui divendres 7 de setembre, al voltant de les 19.45 hores, s’iniciaran els actes amb motiu de la celebració de La Divina Pastora més coneguda per tots a Bétera com “La Pastoreta”. La festivitat arranca amb el traslladat de la imatge des de l’ermita a l’església de la Puríssima.

Demà dissabte, a la mateixa hora aproximadament, tindrà lloc la processó des de la Parròquia fins a l’ermita del Calvari.

Des de les 17.00 hores, tant hui com demà, estarà prohibit estacionar en els trams senyalitzats del recorregut. El Tall i la desviació del trànsit s’efectuarà segons evolucione la processó. En les imatges adjuntades queden detallades aquestes dades.

Des de l’any 2009 l’Associació “Amics de Coet” és l’encarregada del seu trasllat.

La festa de la Pastoreta, és una festa molt arrelada a Bétera en què el protagonisme el tenen les xiquetes i xiquets del poble, que vestits de “pastoretes i pastorets” i acompanyats pels seus pares, van davant de la Verge en el seu recorregut. El gorret, el sarró ple de dolços i el bastó no faltaran a la cita.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment