La Piscina del Poliesportiu Municipal de Bétera tancarà les seues portes el pròxim diumenge 9 de setembre fins al pròxim any. Cal recordar que aquestes instal·lacions obrien el divendres 22 de juny com inici de la temporada d’estiu.

Encara quede uns dies per poder disfrutar d’ella, si el teps no ho impedeix. Amb l’arribada de l’estiu les àmplies instal·lacions de la piscina s’han omplit un any més de grans i menuts disposats a divertir-se amb l’aigua i el Sol.

L’horari és d’11.00 a 19.00 hores. Per tal d’accedir a la instal·lació cal abonar l’entrada. Aquest any, el tancament de la piscina descoberta s’ha allargat mitja hora més.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment