Fa uns anys, amb l’impuls del retor de l’Església de la Puríssima Don Vicent Font, es va intentar revitalitzar la tradicional festa del Crist que sempre s’ha celebrat a Bétera. Des d’aquell moment, el Santíssim Crist de la Protecció torna a recórrer els carrers del municipi quan arriba el mes de setembre.

D’aquesta manera, el pròxim dimarts 11 de setembre donarà el seu tret d’eixida aquesta celebració. A les 19.30 hores es portarà a terme la missa del Crist, a l’Ermita del Calvari. Cal recordar que la imatge del Santíssim Crist es troba habitualment ubicada a aquest temple sagrat. Al voltant de les 20.00 hores es procedirà a la processó de baixada cap a l’església de la Puríssima.

Posteriorment, dimecres, dijous i divendres (12,13 i 14 de setembre) es realitzarà el tridu al Crist.

Finalment, dissabte 15 de setembre finalitzaran les celebracions. En primer lloc, s’oferirà una missa major per la salut dels malalts de càncer a les 19.00 hores. Seguidament, a les 20.00 hores, serà el torn per a la processó de pujada de la imatge a l’Ermita del Calvari.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment