El Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) inicia aquest dilluns les classes del curs 2018-2019, igual que molts centres educatius.

Però a més, enguany prepara un exercici molt especial. Doncs, complirà 50 anys i per a celebrar el seu aniversari està organitzant diversos esdeveniments. L’últim que ha donat a conéixer és la intenció de crear una exposició fotogràfica.

Tal com ha anunciat a través de les seues xarxes socials, el centre vol crear una mostra amb imatges antigues de l’escola, banda, cor, orquestra, etc. Per aquest motiu, qui tinga fotografies d’aquestes i vulga participar en l’exposició pot enviar les seues instantànies a l’adreça de correu 50aniversaricamb@gmail.com. També pot passar-se pel centre (C/Casa Cultura S/N).

En definitiva, serà una altra manera de rememorar tots aquells moments importants viscuts pel Centre Artístic, formant una família amb tots els seus membres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment