El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef), està buscant a través de la seua unitat especialitzada, Espai Empreses, candidats per a cobrir 15 llocs d’operaris de soldadura MIG/MAG a una empresa electrònica en expansió, ubicada a Higueruelas. Els llocs han sigut oferits a través del Servef per l’empresa Power Metal Works.

Les persones seleccionades començaran a treballar de forma immediata en el polígon industrial del municipi valencià, ubicat a la comarca veïna dels Serrans, en una planta dedicada a la fabricació d’estructures metàl·liques i els seus components. Les persones interessades han de dirigir les seues sol·licituds a través del portal del Servef i posicionar-se en l’oferta de treball 507356/0, adjuntant el seu Currículum Vitae. Consultar ací.

L’empresa valenciana ofereix serveis i fabricació d’electrònica de potència, forma part dels sectors industrials i solar fotovoltaic, i es troba en plena expansió. Disposa d’unes oficines centrals situades en València i tres fàbriques de més de 20.000 metres quadrats.

Aquesta oferta de llocs de treball, així com les anteriors de Power Electronics, la gestiona l’Espai Empreses del Servei Valencià d’Ocupació, la unitat especialitzada en l’atenció a empreses que, per les seues característiques, requereixen atenció i serveis personalitzats en matèria d’intermediació laboral.

Més ofertes de treball

A més a més, aquest Espai d’Empreses també està buscant candidats per a cobrir 35 llocs de personal de cuina i cambrers a València. Els llocs han sigut oferits a través del Servef per la famosa cadena d’hamburgueseries Five Guys per a l’obertura del seu nou establiment a València.

L’empresa valorarà que les persones candidates sàpien treballar en equip, gaudisquen amb el servei al client, tinguen esperit de superació i ganes d’aprendre. Les funcions del personal seleccionat seran, entre altres; preparar diàriament els ingredients frescos, atendre els clients, cuinar hamburgueses i creïlles fregides, així com realitzar les tasques de neteja de cuina i restaurant.

Espai Empreses

Espai Empreses proporciona diversos serveis a les empreses: des de la selecció de treballadors, a col·laboració amb la Xarxa Eures, desenvolupament de formació a mesura o la gestió i realització de pràctiques no laborals, entre altres.

Per a refermar el seu compromís amb el teixit empresarial valencià, el Servef ha creat un grup de treball amb grans empreses, amb la finalitat de conéixer les necessitats de l’empresariat de la Comunitat i adaptar les accions del Servei Valencià d’Ocupació al mercat de treball actual.

El grup impulsat pel Servef està integrat també per Educació i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV). Aquest grup de treball manté reunions mensuals i du a terme projectes consensuats entre la patronal i l’administració.

La plataforma GVAJobs del Servef permet la participació activa de les empreses i les persones desocupades en la busca i cobertura dels llocs de treball. A través de GVAJobs les empreses poden autogestionar les seues ofertes d’ocupació i les respostes que en elles reben.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment