La regidoria municipal de la Dona de Bétera està preparant un taller d’empoderament. Aquesta iniciativa va dirigida a totes aquelles dones majors d’edat víctimes de desigualtat de gènere o a aquelles que vulguen transitar cap a un aprenentatge i apoderament vital.
La finalitat d’aquest taller és fomentar les fortaleses de les dones i augmentar la seua autoestima en cadascuna de les seues àrees vitals. Les inscripcions es deuran fer en el mateix edifici Casa Nebot o en psicologa@betera.es. Qui desitge més informació deurà cridar al següent telèfon: 96.169.87.14.
Aquesta formació estarà impartida per la psicòloga, Nayara Mira.
Les classes tindran lloc a l’edifici de Casa Nebot (C/Estació núm. 5), al costat de l’Estació de metro)
L’horari serà de 17.30 a 19.30 hores. El taller s’iniciarà en el mes d’octubre en les següents dates: 18 i 25 octubre; 8,15,22 i 29 novembre; 13,20 i 27 de desembre; 3 de gener de 2019.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment