El SERVEF ha obert el període d’inscripció en l’aula virtual per a l’oferta de cursos en línia gratuïts d’anglés i de ‘Soft Skills (competències transversals per a l’ocupació).

L’oferta de cursos d’anglés en línia inclou els sis nivells del Marc Europeu de les Llengües (A1C2), mentre que els de ‘Soft Skills’ tenen com a finalitat millorar les competències generals per a l’ocupació i se centren en la motivació i les capacitats per afrontar amb èxit la cerca de treball.

Aquesta formació està pensada per a persones, amb o sense experiència laboral. No obstant això, és especialment útil per a aquelles que necessiten actualitzar i millorar les seues competències per poder trobar una nova ocupació.

Una necessitat freqüent entre els demandants d’ocupació és millorar el seu nivell d’anglés, perquè els coneixements d’aquesta llengua s’han convertit en un dels requisits fonamentals per a moltes empreses.

Per aquest motiu, el Servef ha engegat cursos d’anglés de tots els nivells. Els dels nivells A1 i A2 tenen una durada de 150 hores, i els dels nivells B1B2C1 i C2 són de 240 hores. Els continguts proporcionaran a l’alumnat els coneixements i les habilitats que es requereixen per adquirir els nivells corresponents, les competències de comprensió auditiva, comprensió lectora, interacció oral, expressió oral i expressió escrita.

Per inscriure’s en aquestes accions formatives d’anglés, cal realitzar una prova de nivell automàtica. L’adjudicació de les places seguirà l’ordre d’inscripció.

D’altra banda, els cursos de ‘Soft Skills’ (habilitats generals per a l’ocupació) tenen una durada de 25 hores cadascun i els continguts fomentaran la motivació i la participació activa per part de l’alumnat. L’oferta és la següent:

1. Tècniques i habilitats de comunicació
2. Tècniques i habilitats de negociació
3. Comunicació escrita
4. Millora de l’eficiència personal
5. Treball en equip
6. Lideratge. Direcció d’equips de treballs
7. Tècniques per l’afrontament de l’estrés
8. Presa de decisions: com afrontar el procés de decisió
9. Presentacions en públic eficaces
10. Resolució de conflictes en el treball. Millora del rendiment
11. Capacitat d’adaptació, flexibilitat i agilitat
12. Entrenament de l’autoestima i l’autocontrol
13. Autonomia i innovació laboral – iniciativa i creativitat
14. Competències en la cerca d’ocupació
15. Ètica professional: foment dels valors personals, integritat, coherència
16. Pensament positiu: optimisme i entusiasme

Els cursos es desenvoluparan en un entorn d’aprenentatge en línia però l’alumnat comptarà amb el suport dels docents: es realitzarà una tutorització telefònica o telemàtica. Així mateix, s’habilitarà un espai perquè exposen els seus dubtes, entreguen els exercicis d’avaluació i activitats pràctiques perquè siguen revisats i avaluats per l’equip tutorial.

Igualment, els alumnes disposaran dels mecanismes adequats d’autoavaluació sobre l’adquisició de coneixement, competències i actituds relacionats amb els continguts de cada acció formativa. El tutor podrà verificar a través de controls en línia el progrés de l’aprenentatge de l’alumnat, fer un seguiment i prestar-li el suport personalitzat adequat.

En aquests moments està finalitzant la quarta edició de les diferents especialitats formatives de competències transversals i a partir del 26 de setembre començaran els nous cursos. Les inscripcions per a matricular-se en aquesta edició ja estan obertes consultar ací. Està previst iniciar una nova edició mensual de ‘Soft Skills’ fins al mes de març de 2019.

Quant als cursos d’anglés, en aquests moments s’estan desenvolupant dues edicions: una que va començar al maig i que acabarà a l’octubre, i una altra que va començar al juliol i que acabarà al gener. La nova edició, que començarà a l’octubre i que finalitzarà al març, obrirà en breu el període de matrícula, per tant, les persones interessades podran realitzar la seua sol·licitud aquest mateix setembre. La inscripció en els cursos es realitza a través de la web del Servef consultar ací i l’adjudicació de places seguirà l’orde d’inscripció.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment