Sembla que l’onzena edició de la Fira de Comerç de Bétera està gafada per l’oratge. Després que en el mes de juny s’haguera de suspendre per les altres prediccions de pluja, aquest esdeveniment comercial s’havia ajornat per a aquest mes de setembre. Del 14 al 16 de setembre estava previst que l’esplanada de l’Albereda de Bétera es convertira en un autèntic aparador de les botigues i establiments locals d’aquesta població. No obstant això, l’oratge torna a ser desfavorable per a portar a terme una activitat d’aquest tipus. Doncs, les previsions tornen a ser de pluja i tronades, segons AEMET i l’Estació Meteorològica de la UME.

Des de l’organització (Regidoria de Comerç-AFIC i Associació de Comerciants de Bétera) s’ha esperat fins hui dijous per a donar un veredicte final, donat que les prediccions ja són més fiables segons s’acosta la data. Aquestes dues entitats s’han reunit amb responsables de la mencionada Estació Meteorològica de la UME, aquest matí, i finalment s’ha decidit anul·lar definitivament la Fira de Comerç. I és que cal dir que el percentatge de probabilitats de pluja s’hi ha incrementat, i encara podia augmentar més durant les 24 hores següents.

L’organització demana disculpes per les molèsties ocasionades i sempre recorda que cal ser previnguts, ja que els comerços inverteixen molt de material que podria llançar-se a perdre’s si caiguera una pluja de sobte, amb la qual no done temps a recollir tot el muntatge.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment