Bétera es caracteritza per tindre un bon nombre de comerços locals amb identitat pròpia. Aquest és el cas d’un dels establiments de més recent apertura al municipi. Es tracta de ‘La Tendeta de Josan‘.

Aquest comerç va obrir el passat 18 de juny les seues portes a la plaça del Calvari, 5. No obstant això, aquestes instal·lacions també han sigut seu d’altres tendes locals d’ultramarins, carnissera, fruites i verdures.

El seu gerent actual, Jose Antonio, ofereix ara servei de despatx de pa i brioxeria. Així, els veïns i veïnes d’aquesta zona continuen proveïts de pa després que el forn, ubicat a aquesta emblemàtica plaça des de feia dècades, tancara per jubilació del seu propietari. El proveïdor de pa d’aquesta tendeta és un forn també local.

A més a més, a ‘La Tendeta de Josan‘ es ven algun producte d’alimentació com ous i llet, entre altres. Doncs, la seua finalitat, segons ens conta el mateix José Antonio, és anar ampliant al llarg del temps la seua oferta en el sector de l’alimentació. Qui desitge saber més sobre aquesta nova botiga deurà acostar-se a ella i descobrir en primera persona tot el que ofereix.

Aquest comerç local compta amb un ampli horari: de dilluns a divendres de 07.00 a 14.15 hores i de 17.15 a 20.00 hores i dissabtes de 07.00 a 14.30 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment