La Mancomunitat Camp de Túria s’ha reunit aquesta setmana amb representants de les associacions de comerciants de la comarca del Camp de Túria per a estudiar línies de treball conjuntes per a potenciar el comerç local. Entre les entitats presents en la cita, es troba l’Associació de Comerciants de Bétera.

Durant la reunió s’han analitzat les actuacions que s’han portat a terme dins de l’Acord Territorial d’Ocupació per a dinamitzar aquests col·lectius.

Entre els temes que s’han tractat en la reunió destaca la digitalització del comerç local, un dels reptes als quals s’enfronten els xicotets comerços des de fa uns anys. Des d’Unió Gremial s’han donat a conéixer les accions que es portaran a terme en el Pla d’Impuls al Comerç Electrònic de la Generalitat Valenciana 2018-2023.

Així mateix, en aquesta primera reunió, que ha servit com a punt de trobada del comerç local del Camp de Túria, s’ha constituït un grup de treball amb l’objectiu de preparar una campanya d’àmbit comarcal per a potenciar les vendes de cara al pròxim nadal.

La celebració d’aquesta jornada s’emmarca dins de les actuacions que des de la Mancomunitat, i dins de l’Acord Territorial d’Ocupació, s’estan realitzant per al foment del comerç de proximitat i de l’associacionisme de comerciants, empresaris i artesans locals. Des de fa més d’un any, aquesta institució està treballant fermament per a potenciar la unió del comerç local i les empreses dels municipis, per en a enfortir el xicotet comerç i el teixit empresarial de la comarca.

Fruit d’aquest treball s’han posat en marxa al llarg de l’últim any associacions de comerciants de municipis en els quals fins al moment no comptaven amb cap col·lectiu per a defensar els interessos del xicotet comerç. Paral·lelament, s’està treballant en la dinamització de col·lectius ja creats. Amb totes elles s’estan realitzant actuacions encaminades a afavorir el comerç de proximitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment