El passat dilluns, 10 de setembre, els operaris municipals de l’Ajuntament de Bétera van iniciar les obres de pavimentació de 900 metres lineals del vial principal de la urbanització Mas Camarena.

Al cap de tres dies de començar aquests treballs ja estan finalitzats en la seua totalitat.

Així, des del departament municipal d’Obres Públiques, s’ha asfaltat el tram de l’anell que envolta la urbanització en què hi ha més trànsit rodat i per tant es trobava en pitjors condicions.

“Concretament aquest tram comprén l’entrada al centre comercial i l’entrada al col·legi Mas Camarena, pel que era urgent arreglar aquesta carretera per la qual cada dia transiten centenars de cotxes i d’autobusos escolars”, ha explicat la regidora d’aquesta àrea, Cristina Ballesteros
(PSPV).

La pavimentació s’ha realitzat en horari nocturn a causa dels problemes que haguera ocasionat tallar l’intens trànsit durant el dia. L’asfaltat de prop d’1 quilòmetre de via ha costat 120.000 euros. Ara, es procedirà a arreglar els sots i desperfectes de la calçada de la resta de l’anell. A més a més, també s’ha procedit a pintar la línia central del Camí de Paterna i a la senyalització de la mateixa amb els senyals de trànsit pertinents. “Es tracta de la principal via de connexió entre la urbanització Mas Camarena i el nucli urbà de Bétera, per la qual cosa calia que estiguera ben senyalitzada, ja que té un gran volum de trànsit”, ha matisat l’edil.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment