Un municipi de la comarca del Camp de Túria, popular per les grans dimensions de les seues alfàbegues i per la seua passió als coets, acollia el 19 de juliol de 2015 a un jove retor de 42 anys natural de Gata de Gorgos. Aquest s’ordenava en l’any 2001 i la seua primera parada ja com retor seria Barxeta traslladant-se després al Perú durant 9 anys. Posteriorment canviaria de destí, sent Bétera qui el rebria fins ara. Així és com En Vicent Font es guanyaria el cor de moltes veïnes i veïns d’aquest poble.

El seu caràcter i la seua proximitat a la gent, fent que entre tots es respire un ambient d’harmonia i cohesió independentment de les seues idees polítiques o religioses, va propiciar des de quasi el minut zero de la seua arribada a aquesta localitat que els ciutadans es bolcaren amb ell. No tardaria a fer-se popular per les seues homilies sinceres i en valencià i el seu bon humor.

Per aquest motiu, quan arribara a conéixer-s públicament el fet que el destí de En Vicent anava a ser un altre després de tres anys a Bétera, molts veïns es mobilitzarien i el passat divendres li farien un acte sorpresa on participarien la gran majoria d’associacions i entitats culturals i festives de la població. Es tractava d’un acte que reflectia aquesta unitat fomentada per En Vicent entre totes i tots.

Ara, ja s’acosta el moment de dir adéu a aquest retor. El pròxim diumenge, 16 de setembre, tindrà lloc una missa especial a l’església de La Puríssima on aquest s’acomiadarà de tot el poble. A les 19.00 hores donarà inici la seua última eucaristia a la qual estan convidats totes les veïnes i veïns de Bétera, indistintament de les seues idees. En definitiva, un emotiu acte on, de nou es posarà de manifest la unió creada per En Vicent Font dins d’un municipi en el qual queda patent un abans i un després des que aquell 19 de juliol aquest retor arribara a ell.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment