Aquesta vesprada comença a Bétera una setmana dedicada al món de l’agricultura. Es tracta d’una sèrie d’actes i activitats que es realitzen cada any a la localitat, a càrrec de la regidoria municipal d’Agricultura. Per a tancar, el cap de setmana se celebrarà la 6a Fira Agrícola.

D’aquesta manera, hui dimarts a les 19.00 hores tindrà lloc una xarrada al Saló de Plens del Castell. Aquesta anirà dedicada al cultiu del kiwi. Amb el títol “Maneig i rendibilitat del cultiu del kiwi” l’expert José Malagón, Cap de Secció de Fructicultura de l’Institut Valencià d’Investigacions Agràries, parlarà de les característiques del fruit, la planta i el tipus de sòl que necessita per al seu cultiu.

D’altra banda, de dimecres a les 19.30 hores es retrà homenatge als joves treballadors del camp del municipi a la Casa de Cultura.

Finalment, divendres a les 19.00 hores s’inaugurarà la Fira. Aquesta s’ubicarà a l’esplanada de l’Albereda, comptant amb un bon nombre de casetes dedicades a tot tipus d’associacions i empreses relacionades amb el camp. Així els visitants podran conéixer de primera mà novetats en maquinària agrícola, el cultiu artesà de l’orxata realitzat per l’empresa Món Orxata o l’elaboració artesanal de la cervesa Horta Sud.

Dissabte a les 11.00 hores la Unió de Llauradors i Ramaders, COABE i Cajamar desenvoluparan a Casa Nebot una xarrada sobre com aconseguir residus zero en el cultiu de la taronja i el caqui impartida per Carlos Baixauli.

L’horari de la Fira de l’Agricultura serà el següent:

Divendres 21 de setembre a partir de les 19.00 hores.

Dissabte 22 de setembre d’11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 21.30 hores.

Diumenge 23 de setembre d’11.00 a 14.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment