Diumenge passat, a les 19.00 hores, l’església de la Puríssima de Bétera es va omplir de gent que volia dir-li adéu al retor Don Vicent Font en la seua última missa en el poble. Tots no cabien en els bancs i la gent de peu arribava fins a fora de la parròquia.

A l’eucaristia va acudir centenars de veïnes i veïns de totes les edats i idees. Allí es van congregar amics, fidels, autoritats polítiques i membres de diferents col·lectius (penyes coeteres, Majorals, Fallers, Càritas, educadors del Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aigües, Ames de Casa…). Don Vicent va estar també recolzat durant l’acte per Don José, retor de la Parròquia dels Desemparats.

La missa va ser el més breu possible per a arribar al moment més esperat per tots els allí presents, és a dir, el torn d’agraïments.

En aquest torn, representants de diverses entitats van donar-li les gràcies per tot el treball realitzat durant el temps que ha estat a càrrec de l’església de la Puríssima. Una vegada més, tots van coincidir en l’esperit d’unió i cohesió que ha transmés a tots.

Per a tancar, Don Vicent també va oferir unes paraules d’agraïment a tot el poble en general i, en especial, a totes aquelles agrupacions, Ajuntament, amics i fidels que li han mostrat el seu suport en aquests anys. A més, va demanar que els ciutadans de Bétera acullen al pròxim retor que el succeïsca de la mateixa manera que ho van fer amb ell.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment