El 7é Aplec del Camp de Túria no sols serà recordat per la concentració de gent oposada als actes i per la pluja de la segona jornada. Doncs, a aquests fets cal sumar-li que entre el dissabte i el diumenge l’organització va patir un robatori.

Segons hem pogut conéixer de primera mà, a través de membres de l’entitat, el magatzem municipal portàtil instal·lat al Jonqueral va ser assaltat, forçant i trencant el pany.

Al citat magatzem hi havia material com neveres, beguda, barres i cadires propietat de l’Aplec, el qual va ser furtat. En aquest sentit, l’organització pensa que es va utilitzar una furgoneta gran per poder emportar-se-ho tot i que va ser més d’una persona, ja que la quantitat de material era considerable. Així mateix, tot i que no se sap qui haja pogut ser, es creu que l’autor deu ser algú que vera en algun moment el magatzem obert o el que s’anava guardant i sabera el valor de les coses emmagatzemades.

En aquests moments, el robatori ja s’ha denunciat a la Guàrdia Civil perquè porte a terme la investigació pertinent.

L’entitat indica que les pèrdues han sigut quantioses, sobretot en beguda. No obstant això, afirma que no es rendirà i seguirà amb el seu treball pel Camp de Túria, comptant amb l’ajuda de moltes persones i agrupacions que durant aquests dies els han oferit mostres de suport i ànims.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

1 Comment

  1. VBA Vei de Bëtera.
    Condeno, este robo y muchos que hay en el municipio y termino de Bétera , casetas campo, chalets..ect..etc.
    Y se condecora a la Policia Local…..Ahí lo dejo…

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment