El cos de la Policia Local de Bétera va ser condecorat aquest dimarts per la seua tasca en defensa de la seguretat pública. Es tracta d’un reconeixement que s’ha encarregat de recollir l’Inspector Cap de la Policia Local del municipi, José Quilis Llop, de mans del president de la Generalitat, Ximo Puig.

El lliurament de la distinció es va realitzar en el marc de la celebració del dia de la Policia Autonòmica al Monestir de Sant Miquel dels Reis (València). Aquest acte va comptar enguany amb la presència del ministre de Justícia, Fernando Grande-Marlaska.

En representació de la població van assistir l’alcaldessa de la localitat, Cristina Alemany, i la regidora de Seguretat, Raquel Puig.

“És el reconeixement a tot el treball diari que la Policia Local de Bétera realitza cada dia i que moltes vegades els ciutadans no percebem a simple vista. La Generalitat Valenciana ha volgut aquest any valorar aquesta tasca de servei i ajuda als ciutadans i ciutadanes. Un reconeixement sens dubte merescut”, va ressaltar la primera edil.

Per la seua banda, el cap de la Policia Local del municipi, José Quilis va indicar que “El reconeixement no és per a cap persona en concret, és per a tots els agents de Bétera que en els últims anys han anat formant-se i professionalitzant-se, desenvolupant més treballs i funcions al servei dels ciutadans.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

1 Comment

 1. ¡Llástima de premit , que no dig que els polisies no el merexquen !…¡ Pero no el sr. inspector , que quasi ningù el coneix!…perque ni una sola volta es dona per comprobar la efectivitat de les seues ordres.
  Yo he patit en les meues carns herrors greus del seu mal funsionament.
  Un en va fer anar hasta un chusgat , on en condonáren una moguda de intervensiò de armes en Sagunt .Y en governasiò una señoreta es va riure de la mal funsiò de éste sr.
  Altra tingué que vore en una agresiò dels guardies de Mas Camarena, la cual tapáren diguenme que ahi no entrára , que podìa vorem malament i que m’olvidára del tema..
  Llevant de alguna provesò , on si es deixa vore , jo pense que desde el sillò que treballa no pot comprobar el poble quines nesesitats de polisia te.
  Per lo demés , de tot hia en els guardies , gent bonisima i altres que li se pareixen.
  ¡ Eixe es el meu pensar i la meua disconformitat en la llavor de este sr. !..i..hian molts mes casos que ni ganes ting d’ estendrelos..

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment