La Mancomunitat Camp de Túria celebrarà aquest divendres, 21 de setembre, una activitat dirigida als emprenedors. Es tracta del Pecha Kucha Speech. A través d’aquesta iniciativa, 10 emprenedors de la comarca tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes durant 6 minuts i 40 segons. Així, es donarà a conéixer els projectes dels emprenedors de la comarca que han participat en les accions desenvolupades específicament per la citada mancomunitat, en el marc de l’Acord Territorial d’Ocupació (LLIGUE). L’horari de l’activitat serà, d’11.30 a 13.30 hores, en la seu de la Mancomunitat (C/ el Pla de l’Arc. Llíria).

El Pecha – Kucha és un format en el qual s’exposa una presentació de manera senzilla i informal, 20×20, mitjançant 20 diapositives mostrades durant 20 segons cadascuna. Les imatges avancen automàticament i l’orador parla al llarg de la passada. Això significa que cada presentació dura només 6 minuts i 40 segons. Al final, el presentador pot permetre a la seua audiència fer-li preguntes i interactuar.

La finalitat principal d’aquesta jornada tècnica de professionalització és que a través de networking es coneguen els emprenedors de la comarca i es constituïsca una xarxa d’ajuda a l’emprenedoria en la qual compartisquen idees i informació.

En els Itineraris d’Emprenedoria portada a terme dins del LLIGUE, que finalitzarà aquest mes, han participat més de 20 emprenedors dels diferents municipis de la comarca, molts dels quals ja han posat en marxa el seu negoci.

D’altra banda, estan elaborant informes de viabilitat perquè els emprenedors que hagen finalitzat amb èxit l’Itinerari d’Emprenedoria puguen sol·licitar les ajudes del SERVEF per a posar en marxa el seu negoci.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment