El pròxim divendres, 28 de setembre, l’Associació de Tecnologia i Ciència de Bétera (ASSTEC) convida a tota la població a la presentació de la seua programació per al pròxim curs. L’acte tindrà lloc al Saló de Plens del Castell de Bétera a les 19.00 hores.

Amb aquest primer esdeveniment es donarà inici al calendari 2018/19 d’activitats relacionades amb la Divulgació Científica que l’Associació ofereix al municipi.

Entre els actes preparats es troben xarrades de divulgació científica, tallers de ciència per als més menuts, exposicions, estudis participatius per a la ciutadania, activitats per als centres educatius de la localitat, la Dona en la Ciència i moltes sorpreses. Enguany hem invertit un grandíssim esforç a preparar un programa que segur que us il·lusiona!!

A més a més, els assistents podran emportar-se el programa d’activitats imprés en acabar la presentació i se’ls donarà a conéixer la recent fundació de la Federació Valenciana de Divulgació Científica (FeVaDiC), Entitat creada perquè la Ciència es convertisca en un patrimoni de la Societat en la Comunitat Valenciana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment