Hui divendres tindrà lloc la inauguració de la VI Fira Agrícola que durant tot el cap de setmana omplirà d’activitats sobre el camp i els seus productes l’Albereda de Bétera.

Un any més, la finalitat d’aquest esdeveniment és realçar i apropar el sector de l’agricultura, la ramaderia, la jardineria i el viverisme als veïns de la localitat. De nou, es torna a posar especial atenció en l’agricultura ecològica i les noves tecnologies, tenint una major presència la maquinària moderna per al cultiu dels horts.

La inauguració tindrà lloc a les 19.00 hores, comptant amb un bon nombre de casetes dedicades a tot tipus d’associacions i empreses relacionades amb el camp, on estaran representades també els sindicats, cooperatives i productors locals.

Així, els visitants podran conéixer de primera mà novetats en maquinària agrícola, el cultiu artesà de l’orxata realitzat per l’empresa Món Orxata o l’elaboració artesanal de la cervesa Horta Sud. Els ciutadans també tindran l’oportunitat de comprar productes artesans i herbes medicinals. A més la fira ha comptat amb animació infantil i activitats com tasts de vins.

L’horari de la Fira de l’Agricultura serà el següent:

Divendres 21 de setembre a partir de les 19.00 hores.

Dissabte 22 de setembre d’11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 21.30 hores.

Diumenge 23 de setembre d’11.00 a 14.00 hores.

A més, dissabte a les 11.00 hores la Unió de Llauradors i Ramaders, COABE i Cajamar desenvoluparan a Casa Nebot una xarrada sobre com aconseguir residus zero en el cultiu de la taronja i el caqui impartida per Carlos Baixauli.

 

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment