L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha llançat una nova convocatòria dels premis #Noem toqueselwhatsapp 2018. La finalitat és promoure una visió jove de la violència contra les dones i reconéixer les propostes joves que ajuden a sensibilitzar a la societat valenciana sobre el problema de la violència contra les dones a través de l’art.

D’acord amb les bases d’aquesta edició, publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, les cinc modalitats a les quals es pot concórrer són fotografia, vídeo, arts escèniques, música i arts plàstiques; es concediran tres premis de 500 euros en cada disciplina artística al costat de la participació en la Trobada d’Experiències amb Valors, que tindrà lloc en un alberg de l’IVAJ.

La convocatòria està oberta a la participació dels centres educatius i de les associacions juvenils inscrites en el cens d’associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut en la Comunitat Valenciana. Els treballs hauran d’estar realitzats, almenys, per tres joves amb edats compreses entre els 12 i els 17 anys. Les obres hauran de ser originals i inèdites. Tota la informació en: www.ivaj.gva.es

En fotografia es podrà presentar un màxim de tres obres, independents o que formen una sèrie (està permés el retoc digital) en format jpg a 255 ppp, 4000 píxels i/o 40 cm de costat més gran (4 Mb per arxiu màxim).

Els vídeos seran d’un màxim de 60 segons de durada, pujats a qualsevol plataforma de vídeo, amb un màxim de 2 vídeos per grup.
En teatre i dansa es proposarà un espectacle de composició pròpia i d’un màxim de 3 minuts. Els treballs estaran pujats a qualsevol plataforma de vídeo i tindran les característiques escèniques per a poder representar-se a la Trobada d’experiències amb valor.
Respecte a la música, rap o altres expressions musicals, seran de composició pròpia i d’un màxim de 3 minuts, pujades a qualsevol plataforma de vídeo i amb característiques escèniques per a poder representar-se a la ‘Trobada d’experiències amb valor’.

Finalment, en l’apartat d’arts plàstiques, còmics, grafitis o cartells es presentaran en format jpg a 255 ppp, 4000 píxels i/o 40 cm de costat més gran (4 Mb per arxiu màxim), amb un màxim de 3 tires de còmic o 3 cartells per equip. Respecte als grafitis, cada equip només presentarà un esbós, i en cas de ser seleccionat realitzarà el definitiu en el lloc de la trobada.

El termini de presentació de sol·licituds per a concórrer als premis IVAJ #Noem toqueselwhatsapp finalitzarà el 6 de novembre de 2018.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment