A poc més de les 19.00 hores d’ahir divendres, es donava pas a la inauguració oficial de la VI Fira Agrícola de Bétera.

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, juntament amb la diputada autonòmica, Mercedes Caballero, i l’edil d’Agricultura, Cristina Ballesteros, van ser les encarregades d’inaugurar oficialment aquesta sisena edició. L’acte inaugural va estar amenitzat per un grup de batucada i animació de fantasia. A aquest esdeveniment també van assistir diferents membres de la corporació municipal i del panorama polític de la població, així com representants de diferents entitats i agrupacions com les Falleres Majors o les Obreres i Majorals 2019.

El certamen compta, fins demà diumenge, amb un bon nombre de casetes a les quals estan representats els sindicats i associacions del camp, així com cooperatives i productors locals. Els visitants poden descobrir les últimes novetats en maquinària agrícola, comprar productes artesans i herbes medicinals i conéixer de primera mà les entitats agrícoles. A més la fira també ha preparat activitats infantils amb castells unflables i jocs tradicionals. Per als més adults hi haurà uns tasts de vins, aquest dissabte.

En primer lloc, la regidora d’Agricultura va recordar l’aposta de l’Ajuntament de Bétera per l’agricultura amb la iniciativa dels horts urbans, a través dels quals totes aquelles persones del municipi que no disposen de terres pròpies poden cultivar en ells les seues pròpies collites. A més, la responsable de l’àrea també va destacar la gran oferta i propostes agrícoles que es poden trobar a la Fira.

Per la seua banda, la diputada Merces Caballero també va voler manifestar la importància dels bancs de terra i va lloar el gran treball que es fa posant en marxa iniciatives com aquesta fira de l’agricultura.

Finalment, l’alcaldessa de la localitat va destacar que “la fira és l’espai més propici per intercanviar coneixements i experiències de tots els professionals que es dediquen al món de l’agricultura”.

Posteriorment, es va realitzar un recorregut pels estands, coneixent de primera mà totes les ofertes agrícoles exposades.

A continuació adjuntem una fotogaleria de la inauguració. Al llarg d’aquests dies oferirem també un vídeo de la fira.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment