Ahir dissabte va aplegar un dels moments més tristos per a les Falleres Majors de Bétera 2018Luisa Motilla i Andrea Peinado. La Fallera Major i la Fallera Major Infantil de la localitat, respectivament, van acomiadar-se del seu càrrec, rodejades d’autoritats municipals, d’un bon nombre de fallers de les distintes comissions locals (encapçalats pels seus màxims representants), familiars i amics. Les dues falleres arribaven al Saló de Plens del Castell acompanyades de la Junta Local, a ritme del tabal i la dolçaina de la Colla ‘Xe que burrà‘.

L’acte va estar presentat i conduït pel primer president que va tindre la Junta Local Fallera, David Aloy i Martín.

En primer lloc, es va projectar un vídeo d’imatges amb un repàs de l’any dedicat a Luisa i Andrea, preparat per la Junta Local Fallera. Seguidament, va projectar-se un altre vídeo amb fotografies i dedicatòries de familiars, amics, falleres majors i presidents de les distintes comissions, entre altres.

L’emoció va continuar amb les paraules que José María Asensi, president de la Junta Local Fallera, va oferir a les màximes representants del poble.

Per la seua banda, l’alcaldessa, Cristina Alemany, va assenyalar que Luisa i Andrea “sempre seran recordades com a les falleres majors de 2018”. A més va tindre paraules emotives i d’agraïment per a cadascuna, destacant d’Andrea el seu caràcter responsable i la seua destresa amb els discursos i de Luisa la seua personalitat i el seu bon treball com a Fallera Major.

Posteriorment, Andrea i Luisa també van fer un balanç d’aquest intens any i van mencionar a totes aquelles persones que durant aquest període han estat al seu costat (familiars, amics, fallers, Junta Local Fallera, Ajuntament…). Així mateix, van desitjar un bon any per a les pròximes Falleres Majors, Omayra i Carla.

Abans de donar-li la benvinguda a les seues successores, Andrea i Luisa van penjar la seua banda com a Falleres Majors de 2018 al banderí de la Junta Local Fallera.

Proclamació de les Falleres Majors de 2019

Després d’aquesta primera part, arribava el moment més ple d’il·lusió per a les màximes representants de les festes josefines del pròxim any. En primer lloc es donava la benvinguda a la cort d’honor infantil de 2019, la qual rebia a la seua Fallera Major Carla Gelde. Darrere, entrava la cort d’honor de la Fallera Major, rebent a Omayra Calvo.

Tant Omayra com Carla rebien el pergamí de Falleres Majors de Bétera 2019, per part de Luisa i Andrea.

L’acte finalitzava amb tots els allí presents en peu, cantant l’himne de València i el de Bétera.

A continuació, deixem una fotogaleria de l’acte. Durant aquests dies publicarem un vídeo, resum de l’acomiadament i proclamació:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment