El pròxim diumenge, 30 de setembre, tindrà lloc la II Marxa Runcancer de Bétera. Cal recordar que aquesta estava prevista per al passat diumenge 9 de setembre, però es va decidir ajornar a causa de les prediccions meteorològiques de fortes pluges.

El recorregut proposat serà el mateix que el de l’any passat, l’eixida i l’aplegada serà l’Albereda i la distància serà de 4,8 km.

L’any passat, en la primera edició, van participar més de 700 veïnes i veïns de la localitat. Aquests van recórrer un total de 5 kilòmetres. La marxa va aconseguir un total de 2.227 euros destinats a la investigació de la lluita contra el càncer.

Qui encara no tinga el seu dorsal podrà adquirir-lo pel preu de 3 euros el dia d’aquesta marxa entre les 9.00 i les 9.45 hores. La marxa començarà a les 10.00 hores. La iniciativa està organitzada per la Junta Local de Bétera de l’Associació Valenciana Contra el Càncer amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment