Josep Gómez, del CEA Bétera. Triatló, ha guanyat de nou un triatló esprint. En aquesta ocasió, el triomf ha tingut lloc a Xàbia.

Després d’eixir quart de l’aigua va remuntar fins a la segona plaça a la fi del tram ciclista. Ja en la carrera a peu va obrir camí fins a aconseguir la victòria final ficant de nou al club al més alt del pòdium. D’altra banda, Naomi Seguí va aconseguir el pòdium sub-23 i Paco Navarro va quedar tercer en veterans I.

D’altra banda, cal mencionar que la triatleta, Noelia Juan, formarà part de l’equip espanyol sub ’23 que participarà en l’Europeu de Triatló que se celebrarà del 18 al 21 d’octubre a Eilat, Israel.

S.O.S. Bétera

Així mateix, fa unes setmanes el Club de Natació SOS Bétera va ser participant en el circuit d’aigües obertes de la Diputació de València. Així, van nadar l’última travessia del circuit a Castelló,

aconseguint, com ha sigut l’habitual en el transcurs del circuit, pujar al podium: Alejandra Campos va quedar tercera de la general femenina i de la seua categoria, Eva Carrasco segona de la seua categoria i Pablo Carrasco quart de la seua categoria.

Aquests resultats els ha permés quedar en unes fantàstiques posicions en la Classificació final del circuit d’Aigües Obertes de la Diputació de València:

-Alejandra Campos segona de la general femenina i de la seua categoria.

-Eva Carrasco segona de la seua categoria i novena de la general femenina.

-Pablo Carrasco tercer de la seua categoria i huité de la general masculina.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment