Dissabte passat, la veïna de Bétera Vicenta Elvira Campos Martínez va celebrar els seus 100 anys, rodejada de les persones que més l’estimen. La celebració va tindre lloc a sa casa (carrer de Les Alfàbegues) amb nebots, familiars i amics.

A més a més, l’Ajuntament de la localitat va voler homenatjar-la. D’aquesta manera, l’alcaldessa del municipi, Cristina Alemany, va estar present en la festa per felicitar-la i fer-li entrega d’un ram de flors i una placa commemorativa de part tot el municipi.

Per la seua banda, Vicenta es va mostrar molt emocionada i agraïda per aquesta festa.

Així mateix, al ritme del tabal i la dolçaina, Marisé i Maria Ángeles la Xata van dedicar-li uns emotius versos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment