La Regidoria municipal d’Educació de Bétera ha organitzat per al pròxim dimecres, 26 de setembre, una Jornada de Benvinguda al nou Programa de Conferències Unisocietat 2018/2019. L’acte tindrà lloc al Saló de Plens del Castell de Bétera, a les 19.00 hores.

En ella s’informarà a les persones participants del contingut del Programa de Unisocietat, així com dels nous cicles de conferèncias programats.

La jornada comptarà amb la presència del responsable coordinador del programa en Bétera Sr. D. Emilio Barba Campos

Posteriorment, s’inaugurarà el Cicle de Conferèncias de Tardor amb la presentació de la Dra. Ana Cros Stotter, catedràtica de Física Aplicada de la Universitat de València que impartirà la conferència “Materiales del futuro al alcance de la mano”.

Unisocietat és un programa conveniat entre l’Ajuntament de la localitat i La Universitat de València. Aquesta iniciativa va dirigida a les persones adultes, majors de 30 anys amb interessos d’ampliació, enriquiment i actualització dels seus coneixements i la seua formació personal. El nombre de places és limitat, ja que sols es compta amb 50 places. El projecte es distribueix en tres cursos acadèmics, de 120 hores cadascun, amb assignatures troncals. Aquestes assignatures són quatre per curs, amb 24 hores cadascuna. Aquestes garanteixen una introducció bàsica a diverses matèries:

• Primer Curs: Dret, Salut, Història, Biologia.

• Segon Curs: Sociologia, Llengua i literatura, Economia, Psicologia.

• Tercer Curs: Música, Geografia, Física, Patrimoni Històric Valencià

En finalitzar els tres cursos s’obté certificat universitari i un nombre de crèdits universitaris corresponents al nombre d’hores per curs. Les hores lectives es complementen amb visites i activitats addicionals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment