Metrovalencia reforçarà aquest dimecres, 26  de setembre, els serveis de metro i tramvia per a facilitar el retorn dels aficionats que acudisquen a l’estadi de Mestalla per a assistir al partit de futbol entre el València C.F. i el Celta de Vigo de la Lliga Santander.

La trobada es disputa a Mestalla a les 22.00 hores, per la qual cosa el metro reforçarà els seus serveis en les línies L1, L2, L3, L4, L5 i L7 amb la incorporació de metres i tramvies addicionals després de la finalització del partit.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Des de l’estació d’Aragó, la més pròxima a l’estadi, hi haurà metre de la Línia 5 a les a les 00.08 hores cap a Marítim-Serreria i a les 00.20 hores en direcció a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb la L1 i L2 en Ángel Guimerà. En la mateixa estació, però en Línia 7, hi haurà un tren a les 00.13 hores cap a Torrent Avinguda.

Des de la també propera estació de Facultats hi haurà serveis a les 00.13 hores cap a Rafelbunyol i a les 00.15 hores cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb la L1 i L2 en Àngel Guimerà.

Els citats transbordos en l’estació d’Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la Línia 1 a les 00.30 hores fins a Seminari. En la Línia 2, des de la mateixa estació, eixirà un tren a les 00.30 hores en direcció Torrent Avinguda i a les 00.32 hores amb destinació Paterna.

Respecte al tramvia, l’afició podrà desplaçar-se des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch mitjançant la unitat que tenen previst eixir a les 00.16 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment