Sis emprenedors  i emprendores de la comarca han presentat els seus projectes en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria. Aquesta presentació ha tingut lloc després de finalitzar les sessions programades dins de l’itinerari per a emprenedors del programa foment i millora de la empleabilitat, emmarcat en l’Acord Territorial d’ocupació i finançat pel SERVEF mitjançant Fons Social Europeu.

Els 6 projectes tenen l’etiqueta de màrqueting 3.0, empreses amb valors i amb una marcada responsabilitat social, entre ells destaca la primera empresa de bunyols certificada artesana de la Comunitat Valenciana, un restaurant de gastronomia tradicional, una empresa de plaques solars, un gabinet d’assessorament jurídic, una artesana de joguets naturals adequades a les noves metodologies educatives per a xiquets i un empresa de cosmètics naturals procedents de mercats solidaris.

L’ecologia, el Km0, la integració social o la innovació són el cor d’aquests projectes que gràcies a l’actuació dels/les tècnics/ques de l’Acord Territorial d’Ocupació han aconseguit les eines per a fer reals el seu projectes i saber com traure’ls el major rendiment.

Com empresa convidada ha participat Yolanda Albert García de Analpa Lloguer de Materials que va compartir la seua experiència com a emprenedora i va motivar als participants a continuar amb els seus projectes. També ha estat present Javier Ruiz García de l’AEDL de la Pobla Vallbona.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment