La regidoria municipal d’Obres Públiques de l’Ajuntament de Bétera, ha intervingut en el camí que uneix la urbanització la Conarda amb la localitat de Sant Antoni de Benaixeve. Es tracta d’una actuació que s’ha portat a terme amb les ajudes que la Generalitat va concedir mitjançant el decret de 15 de novembre de 2017 per pal·liar els danys de les fortes pluges ocorregudes a la Comunitat Valenciana en els mesos de novembre i desembre de 2016.

L’edil responsable del departament, Cristina Ballesteros (PSPV), ha assenyalat que la intervenció en aquest camí era molt necessària després de les destrosses que va causar la pluja a 2016.

La pavimentació d’aquest camí ha sigut realitzada per l’empresa Pavasal S.A., per un import de 33.516 euros. És un camí de 714 metres de longitud que comunica les dues zones mencionades.

Els primers 300 metres tenien un paviment asfàltic molt deteriorat, que ha sigut reparat i re pavimentat. La resta era un camí de terra sobre el qual s’ha realitzat una anivellació i un posterior aglomerat, quedant el camí en perfectes condicions per ser transitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment