El passat divendres, 21 de setembre, va ser una gran nit per a l’esport de Bétera. Doncs, es va celebrar una gran vetlada de boxa de qualitat en el Pavelló Municipal de Sedaví, en la qual Alejandro Izquierdo (conegut pels seus amics com ‘Godzilla‘), va fer un recital de boxa davant la mirada de més de 1000 aficionats al noble art.

Pertanyent a l’escola de boxa del gimnàs de la nostra localitat, ‘Godzilla‘ no va deixar indiferents als allí presents per la seua qualitat i empenyiment que atresora. Així, el jove va portar-se la victòria als punts per decisió unànime dels jutges enfront del púgil francés, el qual va veure com assalt rere assalt va anar perdent la baralla.

Des de Bétera es van desplaçar un centenar de persones per a animar al púgil valencià, al qual van felicitar en acabar la contesa.

Cal recordar que Alejandro també es va convertir enguany en Campió de K1 de la Comunitat Valenciana, obtenint grans resultats a les distintes competicions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment