El III Festival d’Arts Escèniques de Bétera arriba hui divendres, 28 de setembre. Les diferents activitats es portaran a terme fins al 30 de setembre. Així, la localitat acollirà un cap de setmana ple d’espectacles teatrals que es desenvoluparan per diversos punts del poble i que tenen l’objectiu d’acostar el teatre al públic de totes les edats: des de xiquets fins a adults. Aquest esdeveniment reunirà espectacle de diferents gèneres: humor, teatre, concerts, animació infantil, dansa i circ.

Totes les activitats són de caràcter juvenil i es desenvoluparan a la Casa de Cultura, Casa Nebot i l’esplanada de l’Albereda.

En aquest festival, organitzat per la regidoria municipal de Cultura, també s’ha comptat amb associacions culturals del municipi com Zorongo Teatre, la qual oferirà ‘El Zorongo‘ i aprofitarà per a estrenar el seu programa d’actuacions.

En aquesta tercera edició participaran diverses companyies. Un dels espectacles més esperats és el de Ramonets, un espectacle de rock per a tota la família. El teatre de carrer amb música en directe vindrà de la mà de “Formigues”, el teatre de circ amb “Reparteix amor” i el teatre de carrer amb els “Els Secrets de Mr. Stromboli”.

També hi haurà teatre compromés amb la igualtat de sexes com és el cas de “Segarem Ortigues amb tacons”, .
El grup Dómisol Sisters i el seu “Swing” de l’època daurada dels anys 30, 40 i 50 seran els encarregats de tancar aquesta tercera edició.

Des de l’àrea de Cultura, encapçalada per Raquel Puig, es convida a tota la població a eixir al carrer, anar al teatre i disfrutar d’un cap de setmana replet de l’art de les diferents agrupacions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment