L’Associació de Tecnologia i Ciència de Bétera (ASSTEC) ha preparat un bon nombre d’activitats de cara al nou curs 2018/2019. Per aquest motiu, hui divendres dia 28 de setembre convida a tota la població a la presentació de la seua programació anual. L’acte tindrà lloc al Saló de Plens del Castell de Bétera a les 19.00 hores.

Amb aquest primer esdeveniment, en el que col·labora l’Ajuntament de Bétera, es donarà inici al calendari d’activitats relacionades amb la Divulgació Científica que l’Associació ofereix a la localitat.

Els assistents podran emportar-se el programa d’activitats imprés en acabar la presentació i se’ls donarà a conéixer la recent fundació de la Federació Valenciana de Divulgació Científica (FeVaDiC), Entitat creada perquè la Ciència es convertisca en un patrimoni de la Societat en la Comunitat Valenciana.

Entre els actes preparats per a aquest exercici es troben les xarrades de divulgació científica, tallers de ciència per als més menuts, exposicions, estudis participatius per a la ciutadania, activitats per als centres educatius de la localitat, la Dona en la Ciència i moltes sorpreses. Enguany, l’associació ha invertit un gran esforç per a confeccionar una interessant programació per a totes i tots.

ASSTEC va nàixer fa dos anys amb la finalitat de fomentar el coneixement científic i tecnològic a Bétera i el seu voltant. L’entitat està oberta, des dels seus inicis, a tot aquell que vulga aportar la seua experiència dins el món de la tecnologia, així com a qualsevol persona que tinga inquietuds i desitge ser part d’ella.

El col·lectiu pretén fer veure la ciència com una tasca amena i divertida, de manera que tota la gent puga disfrutar d’ella i s’interesse per conéixer l’entorn que el rodeja.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment