Al voltant de les 19.00 hores d’aquest divendres, 28 de setembre, donava inici la tercera edició del Festival d’Arts Escèniques de Bétera. L’esplanada de l’Albereda del municipi era el lloc escollit per a divertir als més menuts, els quals eren els principals protagonistes de la primera activitat d’aquest esdeveniment.

Així, l’espectacle de teatre de carrer amb música en directe ‘Formigues’ era l’encarregat d’obrir el festival. Es tracta d’una actuació exclusiva per a famílies on els adults també troben el seu espai (concerts, teatre, circ, art, educació, dansa, ecologia, literatura…).

Ja a la nit, la companyía teatral local Zorongo Teatre oferia un espectacle dirigit a un públic més adult amb ‘El Zorongo‘. L’agrupació oferia drama, tragèdia i fins un amor d’ultratumba a l’auditori de la Casa de Cultura.

El programa del festival continuarà, hui dissabte i demà diumenge, de la següent manera:

  • Dissabte, 29 de setembre:

 

 

-12.00 hores. Reparteix Amor. Arritmados (teatre circ). Al passeig de l’Albereda de Bétera. A partir dels 7 anys.

-19.00 hores. Ramonets. Rock per a tota la família. Al passeig de l’Albereda de Bétera. Per a tots els públics.

-22.30 hores. “Segarem ortigues amb els tacons”. Teatre sobre el masclisme i el feminisme. A l’auditori de la Casa de la Cultura. Per a joves i adults.

  • Diumenge, 30 de setembre:

-12.00 hores. ‘Els Secrets de Mr. Stromboli’. Teatre de carrer. Al passeig de l’Albereda de Bétera. Per a tots els públics.

-19.00 hores. Dómisol Sisters. “Swing” de l’època daurada dels anys 30, 40 i 50. A l’auditori de la Casa de la Cultura. Per a tots els públics.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment