El pròxim cap de setmana, divendres i dissabte 5 i 6 d’octubre, l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera (C/Estació, 9) acollirà les noves representacions teatrals de la companyia local ‘Pepeta Ricart‘. Es tracta d’un esdeveniment amb el qual col·labora la regidoria municipal de Cultura.

L’actuació de l’agrupació donarà inici a les 22.30 hores, representant ‘Un ataúd para 2′ i el sainet ‘De rebot’.

L’entrada serà gratuïta, ambdós dies.

La primera de les obres tracta el cas de quan dos candidats a les eleccions, han d’incinerar les seues respectives parelles el mateix dia de l’escrutini, es corre el risc de “pucherazo” en les urnes, sobretot quan el director de les pompes fúnebres ha contractat a una ajudant una mica incontrolable. L’artífex d’aquesta peça teatral, Jean-Pierre Martinez és autor teatral i guionista francés d’origen espanyol.

D’altra banda, la segona obra és considerada com una de les obres més divertides dins el teatre valencià.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment