L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) compta amb convenis de col·laboració amb 21 mancomunitats. En el mes de juliol es va aprovar l’acord amb la Mancomunitat Camp de Túria i amb 16 més. Aquest passat divendres, el Ple del Consell va donar llum verda a sis convenis més. La finalitat és la programació, el desenvolupament i l’avaluació de polítiques integrals de joventut així com el suport a la Xarxa Jove de la Comunitat Valenciana.

Aquests convenis amb les mancomunitats despleguen un programa pioner per a desenvolupar, integrar i coordinar més eficientment les polítiques públiques de la Comunitat Valenciana que incideixen en la població jove.

Els acords es materialitzen a través de la coordinació, en l’àmbit municipal, de totes les actuacions descentralitzades de les diferents administracions i conselleries, així com amb totes les entitats que participen en les polítiques municipals d’intervenció amb joves i el treball coordinat intermunicipal. D’aquesta manera, l’IVAJ impulsa la prestació de serveis a la joventut, des del sector públic, i fomenta les relacions i la cooperació amb els ajuntaments, i també entre els municipis.

Els convenis tenen una dotació econòmica de 12.500 euros per a cadascuna de les entitats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment