La segona edició de la marxa Runcàncer es va celebrar ahir a Bétera amb 438 participants que van recórrer un total de 4,8 quilòmetres. La marxa va aconseguir un total de 1.314 euros que es destinaran a la investigació de la lluita contra el càncer.

Cal recordar que aquesta activitat estava prevista per al passat diumenge 9 de setembre, però a causa de les prediccions de pluja es va ajornar per a aquest 30 de setembre.
L’Associació Espanyola Contra el Càncer de València (AECC) organitza circuits

solidaris al llarg de tota la província, tant és l’èxit d’aquests que el 2017 s’ha duplicat la xifra d’entregues, 61 davant les 32 de l’any passat. Es tracta de marxes a peu per a tot tipus de públic i carreres més enfocades per a corredors experimentats, amb finalitat 100% solidària.

Un gran nombre de veïns de Bétera, amb una destacada presència de menuts de totes les edats, van acudir a la cita solidària que va desenvolupar-se sense cap incident. Aquest fet es va deure a l’alta vigilància en nombrosos punts de la Policia Local.

Encara que la Runcàncer va ja per la quarta edició és la segona volta que es desenvolupava a la nostra població. A causa de l’èxit que va experimentar la marxa solidària l’any passat, l’Ajuntament de Bétera va tornar a repetir enguany. Alguns dels participants van decidir córrer un poc i altres anaven a un ritme més tranquil. El primer a arribar a meta va ser Carlos Vilón de Torre en Conill (24 minuts), seguit del seu fill Lucas (25 minuts).

La totalitat del preu de la inscripció de la marxa d’ahir diumenge (3 euros) és per a la investigació del càncer. Dones, membres de la Junta Local d’AECC a Bétera, van estar venent dorsals des de les 09.00 fins minuts abans de l’inici de la marxa. Ací teniu una galeria d’imatges:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment