Betera.com, continua amb l’objectiu d’oferir sempre un millor servei per als seus lectors i seguidors. D’aquesta manera, segueix amb la iniciativa que va posar en marxa el passat mes de juny, oferint ara un resum audiovisual de la mensualitat de setembre amb algunes de les notícies més destacades. Després de tots els actes festius que la localitat va acollir el passat mes d’agost, setembre també ha sigut una mensualitat carregada d’esdeveniments. Alguns dels actes portats a terme han estat carregats d’emoció, com per exemple la sorpresa al retor Don Vicent Font, l’homenatge a agricultors joves o l’acomiadament de les Falleres Majors de 2018. La cultura també ha tingut lloc amb activitats com el II Festival d’Arts Escèniques, la presentació del programa d’ASSTEC o l’exposició de Joaquín Collado. Per a tancar setembre, la solidaritat també ha cobrat protagonisme amb la II Marxa Runcàncer….

A continuació, podeu accedir al vídeo on repassem alguns d’aquests actes:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment