El Saló de Plens del Castell de Bétera va acollir ahir el Ple Ordinari de l’Ajuntament del mes d’octubre. Tenint en compte que en el mes de setembre no es va realitzar ple, es van portar dins de l’ordre del dia 12 punts, aprovant tots els assumptes inclosos en aquest ordre.
Així, es va donar llum verda a l’expedient sobre l’aprovació definitiva del compte general de l’exercici 2017 i l’expedient sobre l’aprovació de les línies fonamentals dels Pressupostos 2019.

D’altra banda també es va aprovar el nomenament d’un representant de la Corporació en el Consorci Provincial de Bombers i la designació en el càrrec amb règim de dedicació exclusiva a la regidora Neus Sánchez Quilis.

Així mateix, dins de l’àrea de manteniment i millora d’edificis públics, es va aprovar per majoria absoluta l’adjudicació de la contractació del Servei de neteja d’Edificis, instal·lacions i altres dependències municipals de l’Ajuntament de la localitat. El regidor José Rodado va declarar que ens “trobem davant l’adjudicació d’un dels contractes més importants, dins del qual hi ha una clàusula per a afavorir al sector més desfavorit’.

Al ple també es va portar l’execució del “Projecte ajustat a la realitat cartogràfica de condicionament del Camí de Montcada en el T.M. de Bétera”, ja que segons va explicar Neus Sánchez “anteriorment la cartografia no coincidia”.

El mateix va ocórrer amb l’execució del “Projecte ajustat a la realitat cartogràfica de Condicionament del Camí de la Provisió el T.M. de Bétera”.

Donat que no hi havia cap moció, es va passar directament al torn de precs i preguntes. Dins d’aquest apartat, quan va arribar el moment de cedir-li la paraula al públic assistent a l’acte, un dels temes principals va ser el VII Aplec del Camp de Túria i els fets ocorreguts durant la primera jornada d’aquest.

A continuació adjuntem un vídeo, resum sobre les diferents intervencions:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment