Eren al voltant de les 17.00 hores d’ahir dilluns 1 d’octubre quan, segons hem pogut saber, els familiars d’una dona resident a una finca de l’Avinguda del País Valencià de Bétera cridaven a la Policía Local perquè no sabien res d’ella des de feia dies i aquesta no responia a les seues cridades. Els dispositus es van desplaçar cap al lloc, on també va acudir d’immediat Guàrdia Civil, bombers i personal sanitari.

Una vegada es va accedir a l’habitatge de la dona, els agents van trobar-la estessa en terra. Segons ens ha aclarit un familiar, van tindre que esperar una hora i quart per poder accedir a l’habitatge. Com que és una finca sense ascensor i aquesta dona viu en la tercera planta, els bombers van tindre que traure-la exitosament per la finestra del balcó per a poder ser traslladada al centre sanitari pertinent.

Posteriorment, l’ambulància es va fer càrrec del seu trasllat per a atendre-la com toca.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment