Bétera acollirà aquest cap de setmana un bon nombre d’activitat per a celebrar el 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana. Organitzat per la regidoria municipal de Festes de l’Ajuntament de Bétera, el programa complet d’actes és el següent:
  • Diumenge 7 d’octubre.

-A les 12.00  hores. Representació de l’obra de teatre ‘Jaume I’, de Mila FR. Plaça del Castell.

D’una manera divertida i participativa es conta la nostra història, en aquesta peça teatral. Jaume haurà d’esforçar-se per a convertir-se en un bon Rei i conquistar les terres de València. La seua última prova serà lluitar contra el gran drac. Una història explicada per la seua estimada Violant amb titelles i actors des de la infància del Rei. La conquesta de València, els Furs, el “llibre dels Fets”…
-A les 19.00 hores. Actuació de SPANISH BRASS amb CARLES DÉNIA. Es tracta d’un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol, acompanyat de Carles Denia amb música tradicional Valenciana. En definitiva, mescla de cultures i ritmes. Auditori Casa de la Cultura. L’entrada és gratuïta.
  • Dilluns 8 d’octubre.

-A les 19.00  hores. Cercavila des de l’Auditori Casa de la Cultura fins a la plaça del Castell. Després, sopar de Germanor.

-A les 23.00 hores. Actuació “Orquestra València” amb un ampli repertori combinant cançons actuals amb grans èxits. Plaça del Castell.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment