La regidoria municipal de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Bétera ha posat en marxa un nou parc a la urbanització Mas Camarena.

Es tracta del segon parc dedicat a la pràctica del cal·listènia, una modalitat d’exercicis físics basada en el moviment de grups musculars molt de moda entre els joves.

El primer d’ells es va instal·lar al nucli urbà, concretament al carrer Castelló, i més d’un any després s’ha consolidat com un dels parcs més concorreguts de la localitat. I és que, molts aficionants d’altres localitats pròximes vénen fins al nostre municipi per practicar aquest esport, segons s’indica des de fonts municipals.

“Vist l’èxit del parc inaugurat al nucli urbà l’any passat, vam pensar que Mas Camarena també havia de gaudir d’un parc esportiu. En els últims anys hem renovat i construït nombrosos parcs infantils però també apostem pels parcs esportius per poder arribar no només als xiquets sinó també a la gent jove”, ha explicat la regidora responsable d’aquesta àrea Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE).

Amb una inversió de més de 20.000 euros, el parc està situat a la zona verda central de Mas Camarena, al costat de l’anell principal i davant de l’eixida al Parc Tecnològic. La finalitat és  donar servei a tots els nuclis de la urbanització com la zona nord, la zona nord i est. A més dels aparells dedicats al cal·listènia s’ha col·locat també mobiliari urbà realitzat amb materials reciclats.

D’altrsa banda, l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís), ha destacat que “des de l’Ajuntament s’està fent un esforç per millorar totes les zones del municipi i en aquest cas és a Mas Camarena on estem fent millores necessàries com aquest parc o el nou asfaltat l’anell. A més tenim previst millorar la pista de bàsquet en els pròxims mesos”. “Tenim clar que hem de cobrir les necessitats de tota la població”, hi ha afegit.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment