Després de donar compte dels punts de l’orde del dia va arribar el torn dels precs i preguntes dels diferents partits representats en el Ple de l’Ajuntament, durant la sessió ordinaria del mes d’octubre.

Així, diferents regidors del Partit Popular de Bétera van formular diversos precs i preguntes. Un dels temes més destacats va ser la de la situació que pateixen en una part de Torre en Conill (carrer Falcó) on s’acumulen molts restes de poda. El Pla edificant, l’abastiment d’aigües al poble, els desperfectes iel mobiliàri trencat als vestuaris de la piscina o la publicació de les nòmines de cada regidor a la web municipal van ser altres dels assumptes tractats.

A continuació, adjuntem un vídeo resum d’alguns d’aquests precs i preguntes realitzades per part dels regidors populars Elia Verdevío, Ayo Martínez, Sisco Martínez, Finuca Roig i Manu Pérez.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment