La millora de l’espai sociosanitari de Bétera, actualment propietat de la Diputació de València, és un dels projectes en els quals treballa conjuntament la corporació provincial i la Generalitat Valenciana. Es tracta d’un treball que s’emmarca dins del full de ruta d’ambdues institucions de reordenar competències i evitar duplicitats, amb l’atenció a les persones com a eix principal de la gestió.

Dins aquesta línia d’actuació va tindre lloc una reunió aquest dimecres entre el president de la Diputació, Toni Gaspar, i la vicepresidenta del Consell i responsable d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra.

Acompanyats per la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, i la secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, Helena Ferrando, Gaspar i Oltra van repassar l’actualitat del treball conjunt dels tècnics d’ambdues institucions per a transferir de la Diputació a la Conselleria diferents espais del centre sociosanitari de Bétera, que finalment quedarà integrat en la xarxa autonòmica.

Aquesta cessió, aprovada en part en el ple de la corporació del mes de setembre, és un dels assumptes que s’abordaran i desenvoluparan en les comissions bilaterals entre Diputació i Generalitat que el dimarts van acordar el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el de la Diputació, Toni Gaspar, que estan disposats a estudiar al costat dels tècnics la possibilitat de transferir competències impròpies de la institució provincial a l’autonòmica, amb l’objectiu de gestionar els recursos públics de forma més eficaç i centrant l’acció de la institució provincial en l’atenció als municipis de la província.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment