Miguel Lorente, del CEA Bétera. Triatló, ha tornat a triomfar a Supersprint i aconseguit així tots els triomfs de la Mediterrània Triatló. Va guanyar a Castelló, va guanyar a València i ho ha tornat a fer a Alacant.

D’altra banda, Edu Montagud, va obtindre la medalla de bronze en veterans i completant una gran prova. A més a  més, aquest any ha participat en totes les modalitats de triatló: supersprint, Sprint, Olímpic, Half i Full.

Així mateix, dies abans, Diana Pérez aconseguia de nou ser tercera al Half de Menorca. D’aquesta manera, tornava a pujar al pòdium d’una prova de MD, deixant el nom de Bétera molt alt per Espanya.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment