El Ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i l’Ajuntament de Bétera, per a la nova autorització del centre docent públic de formació de persones adultes denominat Centre Municipal d’FPA. Aquest centre és de titularitat íntegrament municipal.

El conveni té com a objectiu el canvi del cicle que el centre tenia autoritzat, així com el trasllat de les instal·lacions sol·licitat per l’Ajuntament de la localitat.

A través de l’acord el centre podrà impartir els programes del Cicle I de la Formació Bàsica de Persones Adultes, i deixarà d’impartir el nivell I del Cicle II.

Cal recordar que la capacitat del centre és de quatre unitats de Formació Bàsica de Persones Adultes, amb un màxim de 72 llocs escolars.

Aquest acord no comporta cap despesa per a la Generalitat, ja que les que es deriven del personal, docent i no docent, i de funcionament del centre van a càrrec del titular del centre.

A més a més, la nova autorització disposa dels informes favorables del Servei d’Infraestructures i de la Direcció General de Centres i Personal Docent de Conselleria, així com dels informes de la Inspecció Educativa i la unitat tècnica de la Direcció Territorial de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment