Els amants del ciclisme de muntanya tenen un punt de trobada a la nostra localitat. Es tracta de l’Associació de Bicicletes Tot Terreny (BTT Bétera). A qui li agrade practicar aquest tipus d’esport té l’oportunitat de disfrutar d’ell amb les rutes que la dita penya ha preparat, amb la col·laboració de la regidoria municipal d’Esports de la població.

La primera ruta oficial era la d’aquest dissabte, 6 d’octubre: Javalambre – Matahombres. L’eixida era conduïda per Pibe, qui va preparar un recorregut d’uns 38 quilòmetres i 1.578 metres de desnivell positiu acumulat. Aquesta eixida està qualificada de nivell físic i tècnic alt-molt alt. El punt de partida era des de Camarena de la Sierra i els assistents sumarien altres 10 punts per al Rutómetre.

La resta de ruta seran les següents:

13 d’octubre: Estivella – Belselga
20 d’octubre: El Rebollar
21 d’octubre: Bétera
27 d’octubre: Cudolroig – Villafamés
Qui desitge més informació, podrà ficar-se en contacte amb l’entitat a través del seu correu electrònic: penyabttbetera@gmail.com.

També podrà trobar més informació al seu blog: http://bttbetera6.blogspot.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment